Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí stehýnka na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 930 kJ /
3 329 kcal
Bílkoviny76,12 g
– z toho živočišné bílkoviny68,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,87 g
Tuky223,33 g
– nasycené84,86 g
– nenasycené138,28 g
–– mononenasycené97,09 g
–– polynenasycené41,19 g
––– omega 30,15 g
Vláknina22,03 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 17,14 g
Sůl46,09 g
Sacharidy126,52 g
– cukry29,89 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 králičí stehna Králík stehna
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 celeru (nebo 2 stonky řapíkatého celeru) Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pórek (pouze světlá část) Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
120 ml 120 ml olivového oleje Olej olivový 120 ml
500 ml 500 ml bujónu Bujón hovězí 500 g
750 ml 750 ml sladšího červeného vína Víno červené suché 750 ml
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
2 2 celé badyány Badyán
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 15 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.