Nutriční hodnoty (Králičí stehýnka na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 930 kJ / 3 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,87 g |
Tuky | 223,33 g |
– nasycené | 84,86 g |
– nenasycené | 138,28 g |
–– mononenasycené | 97,09 g |
–– polynenasycené | 41,19 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 22,03 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 17,14 g |
Sůl | 46,09 g |
Sacharidy | 126,52 g |
– cukry | 29,89 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 králičí stehna | Králík stehna | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 celeru (nebo 2 stonky řapíkatého celeru) | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 pórek (pouze světlá část) | Pórek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
120 ml 120 ml olivového oleje | Olej olivový | 120 ml |
500 ml 500 ml bujónu | Bujón hovězí | 500 g |
750 ml 750 ml sladšího červeného vína | Víno červené suché | 750 ml |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
2 2 celé badyány | Badyán | |
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |