Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vylepšená celerová polévka s knedlíčkama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 877 kJ /
449 kcal
Bílkoviny28,31 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,95 g
Tuky17,06 g
– nasycené4,18 g
– nenasycené8,29 g
–– mononenasycené5,96 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,06 g
Vláknina32,51 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 4,04 g
Sůl9,85 g
Sacharidy31,19 g
– cukry14,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
1 lžíce 1 lžíce Vegety Kořenící směs sypká 15 g
kousek kousek másla (nebo oleje) Máslo kravské
sůl Sůl mořská
libeček Libeček čerstvý
kus kus Nivy Niva 50% t. v s.
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
kousek kousek másla Máslo kravské
krupička Krupice pšeničná jemná
sůl Sůl mořská
štipec štipec jedlé sody Jedlá soda
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.