Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
| Tuky | 0,87 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 65,00 g |
| – cukry | 44,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězího masa zadního | Hovězí kýta | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 0,5 l 0,5 l černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |