Nutriční hodnoty (Zeleninový závin z taženého špaldového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 233 kJ / 1 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,98 g |
Tuky | 30,39 g |
– nasycené | 7,33 g |
– nenasycené | 14,40 g |
–– mononenasycené | 10,02 g |
–– polynenasycené | 4,38 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 55,90 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 803 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 151,20 g |
– cukry | 25,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
150 g 150 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 150 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 1 a 1/2 lžíce oleje | Olej řepkový | |
100-120 g 100-120 g vlažné vody | Voda | 110 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská |