Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový závin z taženého špaldového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 233 kJ /
1 251 kcal
Bílkoviny66,36 g
– z toho živočišné bílkoviny25,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,98 g
Tuky30,39 g
– nasycené7,33 g
– nenasycené14,40 g
–– mononenasycené10,02 g
–– polynenasycené4,38 g
––– omega 30,24 g
Vláknina55,90 g
Cholesterol 860 mg
Sodík 803 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy151,20 g
– cukry25,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g celeru Celer bulva čerstvá 300 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
150 g 150 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 150 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 1 a 1/2 lžíce oleje Olej řepkový
100-120 g 100-120 g vlažné vody Voda 110 ml
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.