Nutriční hodnoty (Pangasius v marinádě se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 11 824 kJ / 2 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 288,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 277,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,17 g |
| Tuky | 138,42 g |
| – nasycené | 30,92 g |
| – nenasycené | 105,16 g |
| –– mononenasycené | 72,51 g |
| –– polynenasycené | 32,64 g |
| ––– omega 3 | 4,72 g |
| Vláknina | 14,84 g |
| Cholesterol | 750 mg |
| Sodík | 3,03 g |
| Sůl | 7,30 g |
| Sacharidy | 96,08 g |
| – cukry | 23,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg pangasia | Pangas filet | 1500 g |
| 6 cm 6 cm nastrouhaného kořene zázvoru | Zázvor sušený | |
| šťávu z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| špetka špetka čerstvého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 cibule nakrájené na drobno | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 nakrájené zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| nasekaná nať z cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 ml 100 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |