Nutriční hodnoty (Divočák s rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 94,14 g |
| – nasycené | 36,56 g |
| – nenasycené | 55,79 g |
| –– mononenasycené | 43,90 g |
| –– polynenasycené | 11,89 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 11,53 g |
| Cholesterol | 62 mg |
| Sodík | 855 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 21,95 g |
| – cukry | 7,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Maso (Kýta z divočáka) | Vepřová kýta | |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 velkou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 malou mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| kousek kousek kořenové petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 Masox | Bujón hovězí | |
| špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| (trochu koření prodávaných v sáčcích již namíchané) | Pepř černý | |
| koření na vepřové maso | Kmín mletý | |
| koření na steak | Koření Argentina | |
| koření Gyros | Provensálské koření |