Nutriční hodnoty (Mrkvová velikonoční bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 886 kJ / 1 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 51,74 g |
| – nasycené | 26,40 g |
| – nenasycené | 15,32 g |
| –– mononenasycené | 11,91 g |
| –– polynenasycené | 3,41 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 609 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 124,10 g |
| – cukry | 60,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 50 g 50 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 50 g |
| 70 g 70 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 70 g |
| 30 g 30 g strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |