Nutriční hodnoty (Plněná kotleta pivovarského sládka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 10 281 kJ / 2 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 345,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 336,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
| Tuky | 81,77 g |
| – nasycené | 18,92 g |
| – nenasycené | 42,69 g |
| –– mononenasycené | 34,06 g |
| –– polynenasycené | 8,63 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 13,36 g |
| Cholesterol | 1,60 g |
| Sodík | 2,80 g |
| Sůl | 6,88 g |
| Sacharidy | 55,10 g |
| – cukry | 28,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg vepřové kotlety (6 rozklepaných plátků) | Vepřová kotleta s kostí | 1500 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 20 dkg 20 dkg šunky nebo kousek domácího uzeného masa | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 0,5 l 0,5 l Starobrno Medium | Pivo světlé 10ᵒ | 500 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté Hrašky (hrášková mouka) | Hraška | 30 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř tří barev | Pepř barevný |