Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 559 kJ / 1 807 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 99,91 g |
| Tuky | 38,74 g |
| – nasycené | 6,11 g |
| – nenasycené | 32,56 g |
| –– mononenasycené | 25,93 g |
| –– polynenasycené | 6,64 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 85,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 327 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 221,94 g |
| – cukry | 23,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g zelených fazolek (čerstvých nebo mražených) | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 400 g 400 g cannellini fazolí (bílé v konzervě) | Fazole bílé | 400 g |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| 2 lžičky 2 lžičky červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 10 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky nastrouhané pomerančové kůry | Pomerančová kůra čerstvá | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky nasekaného estragonu (nemusí být) | Estragon sušený | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |