Nutriční hodnoty (Červená čočka se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 550 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,80 g |
Tuky | 8,04 g |
– nasycené | 2,44 g |
– nenasycené | 5,14 g |
–– mononenasycené | 2,22 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 63,48 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 6,70 g |
Sůl | 16,65 g |
Sacharidy | 212,25 g |
– cukry | 49,85 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek červené čočky | Čočka červená neloupaná | 250 g |
olivový olej | Olej olivový | |
3 3 menší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce Podravky | Kořenící směs sypká | 30 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 30 g |