Nutriční hodnoty (Játrový Hermelín)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 023 kJ / 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 45,89 g |
| – nasycené | 23,54 g |
| – nenasycené | 17,06 g |
| –– mononenasycené | 14,41 g |
| –– polynenasycené | 2,64 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,73 g |
| Sacharidy | 8,88 g |
| – cukry | 4,58 g |
| ––– laktóza | 4,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kus 1 kus jakéhokoliv druhu Hermelínu | Hermelín | 100 g |
| 150 g 150 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 150 g |
| 50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| provensálské koření, cca 2 špetky špetky | ||
| pepř | Pepř černý | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| několik kapek několik kapek kečupu | Kečup sladký | |
| tekuté chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| 2 kolečka 2 kolečka šunky nebo šunkového salámu | Šunka vepřová vařená | |
| olej | Olej řepkový |