Nutriční hodnoty (Jelení žebra na jalovci pečená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 361 kJ / 86 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
| Tuky | 0,44 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 15,60 g |
| – cukry | 10,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg jeleních žeber | ||
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 20 kuliček 20 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku koření na roštěnky (Avokádo) | Koření Argentina | |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské |