Nutriční hodnoty (Fazolovo-kukuřičné placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 450 kJ / 2 737 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 106,00 g |
| Tuky | 33,02 g |
| – nasycené | 7,84 g |
| – nenasycené | 19,84 g |
| –– mononenasycené | 10,20 g |
| –– polynenasycené | 9,64 g |
| ––– omega 3 | 1,87 g |
| Vláknina | 151,60 g |
| Cholesterol | 524 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,92 g |
| Sacharidy | 407,30 g |
| – cukry | 39,30 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 100 g 100 g semolinové mouky | Mouka semolinová | 100 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
| 200 g 200 g sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
| 400 g 400 g sterilovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 400 g |
| čerstvá pažítka | Pažitka čerstvá | |
| petrželová ňať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| olej | Olej řepkový |