Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 457 kJ /
1 782 kcal
Bílkoviny130,42 g
– z toho živočišné bílkoviny122,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,12 g
Tuky117,12 g
– nasycené56,41 g
– nenasycené58,59 g
–– mononenasycené48,64 g
–– polynenasycené9,96 g
––– omega 30,15 g
Vláknina15,14 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 2,03 g
Sůl5,02 g
Sacharidy47,60 g
– cukry21,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g srnčího masa Srnec kýta 600 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
10 kuliček 10 kuliček jalovce Jalovec sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl (podle potřeby) Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce mleté červené papriky Paprika červená sušená 20 g
3 stroužky 3 stroužky prolisovaného česneku Česnek čerstvý 21 g
na špičku lžičky lžičky nastrouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.