Nutriční hodnoty (Žlutá slepice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 287 kJ / 2 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,60 g |
| Tuky | 96,84 g |
| – nasycené | 43,22 g |
| – nenasycené | 52,32 g |
| –– mononenasycené | 39,60 g |
| –– polynenasycené | 12,72 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 40,80 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 288,10 g |
| – cukry | 34,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 sliepka | ||
| 1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
| 3 3 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 210 g |
| soľ | Sůl mořská | |
| 2 2 mrkvy | ||
| 1 1 petržlen | ||
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
| 2 2 lyžice kari | Kari | |
| 300 g 300 g kukurice | Kukuřice sterilovaná | 300 g |
| 1 1 lyžička solamylu | Bramborový škrob |