Nutriční hodnoty (Hovězí guláš s fazolemi a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 331 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,73 g |
Tuky | 51,80 g |
– nasycené | 24,58 g |
– nenasycené | 25,94 g |
–– mononenasycené | 21,12 g |
–– polynenasycené | 4,82 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 72,71 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,37 g |
Sacharidy | 167,96 g |
– cukry | 15,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg fazolí | Fazole bílé | 300 g |
50 dkg 50 dkg hovězí kližky nebo z krku | Hovězí kližka | 500 g |
50 g 50 g slaniny nebo kousek klobásy ( kdo jak má rád ) | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
10 dkg 10 dkg hub | Hřib čerstvý | 100 g |