Nutriční hodnoty (Kapr po francouzsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 30,56 g |
– nasycené | 15,32 g |
– nenasycené | 11,98 g |
–– mononenasycené | 10,30 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 349 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 3,96 g |
Sacharidy | 91,45 g |
– cukry | 14,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
sádlo na vymazání | Sádlo vepřové | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
15 dkg 15 dkg tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
4-6 porcí 4-6 porcí kapra | Kapr | |
citrón | Citrón čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
máslo | Máslo kravské |