Nutriční hodnoty (Kapr po francouzsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 30,56 g |
| – nasycené | 15,32 g |
| – nenasycené | 11,98 g |
| –– mononenasycené | 10,30 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 349 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 3,96 g |
| Sacharidy | 91,45 g |
| – cukry | 14,75 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| sádlo na vymazání | Sádlo vepřové | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 15 dkg 15 dkg tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 4-6 porcí 4-6 porcí kapra | Kapr | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské |