Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr po francouzsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 651 kJ /
873 kcal
Bílkoviny52,43 g
– z toho živočišné bílkoviny42,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky30,56 g
– nasycené15,32 g
– nenasycené11,98 g
–– mononenasycené10,30 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,15 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 349 mg
Sodík 1,63 g
Sůl3,96 g
Sacharidy91,45 g
– cukry14,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
sádlo na vymazání Sádlo vepřové
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
15 dkg 15 dkg tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
drcený kmín Kmín mletý
4-6 porcí 4-6 porcí kapra Kapr
citrón Citrón čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.