Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s vepřovým masem, kyselou zeleninou a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 242 kJ / 1 492 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 79,90 g |
| – nasycené | 31,10 g |
| – nenasycené | 33,05 g |
| –– mononenasycené | 26,85 g |
| –– polynenasycené | 6,20 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 394 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 74,30 g |
| – cukry | 13,50 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středně velkých brambor (na 5 porcí) | Brambor zimní | 400 g |
| 500 g 500 g vepřové krkovice (nebo kýty) | Vepřová krkovice | 500 g |
| 1 sklenička 1 sklenička nakládané zeleniny Kunovjanka | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 kelímek 1 kelímek sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| tuk na vymazání pekáčku | Margarín |