Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 637 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,96 g |
Tuky | 74,19 g |
– nasycené | 13,94 g |
– nenasycené | 57,02 g |
–– mononenasycené | 37,49 g |
–– polynenasycené | 19,52 g |
––– omega 3 | 4,62 g |
Vláknina | 31,61 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 161,62 g |
– cukry | 21,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
5 g 5 g mleté papriky | Paprika červená sušená | 5 g |
80 g 80 g leča (může být z konzervy) | Zelenina směs sterilovaná | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g paprikové klobásy | Klobása | 250 g |
voda dle potřeby | Voda |