Nutriční hodnoty (Dort Bart)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 312 kJ / 5 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
Tuky | 261,12 g |
– nasycené | 44,14 g |
– nenasycené | 200,60 g |
–– mononenasycené | 143,95 g |
–– polynenasycené | 56,65 g |
––– omega 3 | 16,71 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 630 mg |
Sodík | 6,99 g |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 640,50 g |
– cukry | 374,60 g |
––– laktóza | 16,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
350 g 350 g cukr moučka | Cukr bílý | 350 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
2 dcl 2 dcl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 x acidofilní mléko (0,5l) | Mléko kravské acidofilní 3% tuku | |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
2 2 smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | |
2 2 x smeta-fix ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
cukr moučka podle chuti | Cukr bílý | |
Marmeláda | Marmeláda jahodová | |
Kompotované mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
Potahová hmota Smartflex Velvet | Fondán | |
Jedlý papír s motivem | Rýžový papír |