Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánovo-broskvový pudinkový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 262 kJ /
4 365 kcal
Bílkoviny75,64 g
– z toho živočišné bílkoviny39,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,82 g
Tuky188,28 g
– nasycené20,21 g
– nenasycené150,94 g
–– mononenasycené106,77 g
–– polynenasycené44,17 g
––– omega 312,66 g
Vláknina22,70 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 590 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy582,15 g
– cukry302,65 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
140 g 140 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 140 g
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
1 1 malinový pudink Puding v prášku
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
špetka špetka soli při šlehání bílků Vaječný bílek
1 1 velká plechovka broskví (cca 800 g) - šťávu scedíme a doplníme do 1,5 l vodou nebo broskvovým džusem Dužina broskve čerstvá
2 2 vanilkové pudinky (používám jen Dr. Oetkera) Puding v prášku 80 g
750 ml 750 ml šťávy (z broskví)
2 2 čokoládové pudinky (používám Dr. Oetkera) Puding v prášku
750 ml 750 ml šťávy (z broskví)
kousek kousek hořké čokolády Čokoláda hořká 40%
5 5 menších banánů Banán čerstvý 450 g
šťáva z celého citronu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.