Nutriční hodnoty (Banánovo-broskvový pudinkový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 262 kJ / 4 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,82 g |
Tuky | 188,28 g |
– nasycené | 20,21 g |
– nenasycené | 150,94 g |
–– mononenasycené | 106,77 g |
–– polynenasycené | 44,17 g |
––– omega 3 | 12,66 g |
Vláknina | 22,70 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 582,15 g |
– cukry | 302,65 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
140 g 140 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 140 g |
140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
1 1 malinový pudink | Puding v prášku | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
špetka špetka soli při šlehání bílků | Vaječný bílek | |
1 1 velká plechovka broskví (cca 800 g) - šťávu scedíme a doplníme do 1,5 l vodou nebo broskvovým džusem | Dužina broskve čerstvá | |
2 2 vanilkové pudinky (používám jen Dr. Oetkera) | Puding v prášku | 80 g |
750 ml 750 ml šťávy (z broskví) | ||
2 2 čokoládové pudinky (používám Dr. Oetkera) | Puding v prášku | |
750 ml 750 ml šťávy (z broskví) | ||
kousek kousek hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | |
5 5 menších banánů | Banán čerstvý | 450 g |
šťáva z celého citronu | Citrón čerstvý |