Nutriční hodnoty (Těstoviny s vanilkovým jogurtem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 882 kJ / 689 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,34 g |
| Tuky | 11,36 g |
| – nasycené | 1,42 g |
| – nenasycené | 9,16 g |
| –– mononenasycené | 4,74 g |
| –– polynenasycené | 4,43 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 8,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 804 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 123,30 g |
| – cukry | 29,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 -130 g 120 -130 g těstovin farfalle nebo jiných | Těstoviny pšeničné | 125 g |
| zhruba 1/4 lžičky zhruba 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 1 1 vanilkový jogurt | Jogurt kravský ovocný 1,5% | |
| 120 g 120 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 120 g |
| zhruba 20 g 20 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 20 g |
| 20 g 20 g krupicového cukru | Cukr bílý | 20 g |
| meduňka na dozdobení | Máta peprná list čerstvá |