Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s nivou v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 579 kJ / 2 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 214,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 184,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 38,00 g |
| – nasycené | 22,26 g |
| – nenasycené | 14,06 g |
| –– mononenasycené | 11,33 g |
| –– polynenasycené | 2,73 g |
| ––– omega 3 | 1,60 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 492 mg |
| Sodík | 2,67 g |
| Sůl | 6,98 g |
| Sacharidy | 201,33 g |
| – cukry | 11,33 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| hořčice na pomazání | Hořčice plnotučná | |
| grilovací koření podle potřeby | Grilovací koření | |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| asi 0,5 asi 0,5 cibule | Cibule čerstvá | |
| cca 1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
| mražená zelenina podle chuti (měla jsem Mochovskou) | Mrkev mražená | |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| celý kmín (na brambory) | Kmín |