Nutriční hodnoty (Kedlubny na paprice s kuřecím masem a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 700 kJ / 1 123 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,09 g |
| Tuky | 68,12 g |
| – nasycené | 29,26 g |
| – nenasycené | 36,72 g |
| –– mononenasycené | 29,16 g |
| –– polynenasycené | 7,56 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 22,04 g |
| Cholesterol | 181 mg |
| Sodík | 1,46 g |
| Sůl | 3,82 g |
| Sacharidy | 51,52 g |
| – cukry | 30,43 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 540 g |
| 200 g 200 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 200 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| cca 1 lžíce 1 lžíce kapary | Kapary | 15 g |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| l lžíce lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky ( nemusí být ) | Paprika uzená | 5 g |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| l lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |