Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový koláč s tvarohem, jablky a piškotovou čepicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 947 kJ /
3 811 kcal
Bílkoviny107,73 g
– z toho živočišné bílkoviny62,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,51 g
Tuky215,05 g
– nasycené46,28 g
– nenasycené145,52 g
–– mononenasycené70,72 g
–– polynenasycené74,80 g
––– omega 39,71 g
Vláknina26,44 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 742 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy348,04 g
– cukry148,33 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
210 g 210 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 210 g
170 g 170 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 170 g
100 g 100 g vlašských ořechů (jemně mletých) Vlašské ořechy 100 g
80 g 80 g cukru moučka Cukr bílý 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 2.5 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr krupice (podle chuti) Cukr bílý
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 15 g
rozinky (nemusí být) Rozinky
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.