Nutriční hodnoty (Ořechový koláč s tvarohem, jablky a piškotovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 947 kJ / 3 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,51 g |
Tuky | 215,05 g |
– nasycené | 46,28 g |
– nenasycené | 145,52 g |
–– mononenasycené | 70,72 g |
–– polynenasycené | 74,80 g |
––– omega 3 | 9,71 g |
Vláknina | 26,44 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 742 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 348,04 g |
– cukry | 148,33 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
210 g 210 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 210 g |
170 g 170 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 170 g |
100 g 100 g vlašských ořechů (jemně mletých) | Vlašské ořechy | 100 g |
80 g 80 g cukru moučka | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |
1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 15 g |
rozinky (nemusí být) | Rozinky | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |