Nutriční hodnoty (Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 248 kJ / 776 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,31 g |
| Tuky | 20,07 g |
| – nasycené | 9,44 g |
| – nenasycené | 9,27 g |
| –– mononenasycené | 6,03 g |
| –– polynenasycené | 3,24 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 4,85 g |
| Cholesterol | 261 mg |
| Sodík | 546 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 31,05 g |
| – cukry | 15,75 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kančí kýty | Kanec kýta | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
| lžička lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| menší sklenička sklenička hříbků (naložených) | Hřib čerstvý | |
| 100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |