Nutriční hodnoty (Karamelovo-tvarohová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 495 kJ / 3 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
Tuky | 179,24 g |
– nasycené | 29,18 g |
– nenasycené | 133,94 g |
–– mononenasycené | 96,55 g |
–– polynenasycené | 37,39 g |
––– omega 3 | 10,42 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 359,70 g |
– cukry | 198,90 g |
––– laktóza | 13,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 karamelový pudink prášek | Puding v prášku | |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |