

Karibský krém
Suroviny
- 1 větší ananasový kompot
- 1 vanilkový pudink
- 1 vanilkový cukr
- citronová šťáva z 1/2 citronu
- 250 ml smetany ke šlehání
Postup přípravy receptu
Scedíme ananas a nakrájíme ho na malé kousky. Smícháme ananasovou šťávu, citronovou šťávu a do půl litru doplníme vodou. Přidáme vanilkový cukr a pudink a uvaříme jako normální pudink.
Do vlažného pudinku zamícháme ananas a necháme vychladnout. Nakonec vmícháme do tuha ušlehanou smetanu a dáme do lednice ztuhnout. Podáváme vychlazené s kouskem ananasu a snítkou máty v pohárech.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Karibský krém
-
to vypadá safraporte dobře, to průbnu a ve sklínce na stopce to bude vélmi efektní
p.s. ještě bych tam pro dospělce hrcla krapítek rumečku, samo karibskýho -
Děkuji
-
já už su taky přeslazená,ale bodík posílám
-
ještě že už dneska sladký nemůžu ani vidět
ale bodíka jsem dal