Nutriční hodnoty (Jahodová charlotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 015 kJ / 2 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 71,36 g |
– nasycené | 13,22 g |
– nenasycené | 42,98 g |
–– mononenasycené | 31,06 g |
–– polynenasycené | 11,92 g |
––– omega 3 | 2,17 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 718 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 359,80 g |
– cukry | 210,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
400 g 400 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
400 g 400 g krémové zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
400 g 400 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
rozmačkané čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
3-4 3-4 želatinové ztužovače za studena | Ztužovač želatinový | |
jahody | Jahody čerstvé | |
jahodová marmeláda | Marmeláda jahodová | |
cukrářské želé | Želatina cukrářská | |
cukrářské piškoty | Piškoty cukrářské |