Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová charlotta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 015 kJ /
2 394 kcal
Bílkoviny75,08 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky71,36 g
– nasycené13,22 g
– nenasycené42,98 g
–– mononenasycené31,06 g
–– polynenasycené11,92 g
––– omega 32,17 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 718 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy359,80 g
– cukry210,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
400 g 400 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
400 g 400 g krémové zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
400 g 400 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 400 ml
rozmačkané čerstvé jahody Jahody čerstvé
cukr (dle chuti) Cukr bílý
3-4 3-4 želatinové ztužovače za studena Ztužovač želatinový
jahody Jahody čerstvé
jahodová marmeláda Marmeláda jahodová
cukrářské želé Želatina cukrářská
cukrářské piškoty Piškoty cukrářské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.