Nutriční hodnoty (Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 35,00 g |
| – nasycené | 11,45 g |
| – nenasycené | 22,95 g |
| –– mononenasycené | 16,10 g |
| –– polynenasycené | 6,85 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 428 mg |
| Sodík | 511 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 13,60 g |
| – cukry | 10,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety pangase | Pangas filet | 400 g |
| 150 g 150 g mražených krevet (vyloupané, předvařené) | Krevety loupané | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| citron (či limetka) | Citrón čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| trochu trochu másla | Máslo kravské | |
| 50 ml 50 ml smetana 13% | Smetana kravská zakysaná bezlaktózová 12% | 50 ml |
| 2 špetky 2 špetky houbového koření | Provensálské koření |