Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 310 kJ /
791 kcal
Bílkoviny105,40 g
– z toho živočišné bílkoviny105,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky35,00 g
– nasycené11,45 g
– nenasycené22,95 g
–– mononenasycené16,10 g
–– polynenasycené6,85 g
––– omega 30,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 428 mg
Sodík 511 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy13,60 g
– cukry10,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety pangase Pangas filet 400 g
150 g 150 g mražených krevet (vyloupané, předvařené) Krevety loupané 150 g
sůl Sůl mořská
citron (či limetka) Citrón čerstvý
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 15 ml
olivový olej Olej olivový
trochu trochu másla Máslo kravské
50 ml 50 ml smetana 13% Smetana kravská zakysaná bezlaktózová 12% 50 ml
2 špetky 2 špetky houbového koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.