Nutriční hodnoty (Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 35,00 g |
– nasycené | 11,45 g |
– nenasycené | 22,95 g |
–– mononenasycené | 16,10 g |
–– polynenasycené | 6,85 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 13,60 g |
– cukry | 10,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety pangase | Pangas filet | 400 g |
150 g 150 g mražených krevet (vyloupané, předvařené) | Krevety loupané | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
citron (či limetka) | Citrón čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
trochu trochu másla | Máslo kravské | |
50 ml 50 ml smetana 13% | Smetana kravská zakysaná bezlaktózová 12% | 50 ml |
2 špetky 2 špetky houbového koření | Provensálské koření |