Nutriční hodnoty (Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 428 kJ / 1 058 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,76 g |
| Tuky | 13,46 g |
| – nasycené | 6,09 g |
| – nenasycené | 7,09 g |
| –– mononenasycené | 3,85 g |
| –– polynenasycené | 3,24 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 51,79 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 149,73 g |
| – cukry | 7,25 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g zelené čočky | Čočka zelená neloupaná | 250 g |
| 6 kousků 6 kousků sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3-4 3-4 uvařené vychladlé brambory | Brambor zimní | 175 g |
| 1 větvička 1 větvička tymiánu | Tymián sušený | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 2 filety z tresky (nebo jiné ryby) | Treska filet | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |