Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třípatrový svatební dort s motýly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 787 kJ /
21 699 kcal
Bílkoviny301,61 g
– z toho živočišné bílkoviny196,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny105,15 g
Tuky632,04 g
– nasycené135,09 g
– nenasycené445,82 g
–– mononenasycené221,46 g
–– polynenasycené224,36 g
––– omega 317,35 g
Vláknina65,50 g
Cholesterol 4,69 g
Sodík 2,27 g
Sůl4,08 g
Sacharidy3 668,22 g
– cukry3 197,62 g
––– laktóza14,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
240 g 240 g cukru písek Cukr bílý 240 g
8 lžic 8 lžic oleje Olej řepkový 88 ml
50 g 50 g kakaa Kakao prášek 50 g
190 g 190 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 190 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
180 g 180 g cukru písek Cukr bílý 180 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
40 g 40 g kakaa Kakao prášek 40 g
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g cukru písek Cukr bílý 120 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
90 g 90 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 90 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
450 ml 450 ml vody Voda 450 ml
15 lžic 15 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
3 3 másla (po 250g) Máslo kravské 3 g
cukr moučka (dle chuti) Cukr bílý
4 lžíce 4 lžíce kakaa Kakao prášek 100 g
marmeláda (dle chuti - velká sklenice) Marmeláda jahodová
ovoce (čerstvé či kompotované) Jahody čerstvé
3 kg 3 kg potahovací hmoty (K2) Fondán 3000 g
potravinářské barvy (gelové) E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
cukrářské perličky Cukrářské zdobení
cukrářské lepidlo

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.