Nutriční hodnoty (Krkovička ze selete a brambory s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 263 kJ / 1 497 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,45 g |
| Tuky | 122,52 g |
| – nasycené | 26,55 g |
| – nenasycené | 92,40 g |
| –– mononenasycené | 27,97 g |
| –– polynenasycené | 64,42 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 24,11 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 61,88 g |
| – cukry | 19,63 g |
| ––– laktóza | 8,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků vepřové krkovice s kostí (sele) | Vepřová krkovice | |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 kL 1 kL mletá červená paprika | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 KL 1 KL drcený kmín | Kmín mletý | 5 g |
| 1 KL 1 KL majoránka | Majoránka sušená | 7 g |
| 1 dl 1 dl slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 250 g 250 g čerstvé Ricotty | Ricotta | 250 g |
| 1 ks 1 ks jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 palice 1 palice čerstvého nového česneku | Česnek čerstvý | 90 g |