Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie483 kJ / 116 kcal
Bílkoviny0,30 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Cernousek

26. 8. 2020 11:20

Vyzkoušeno jen místo krkovice jsem použil plátky z krůtího prsa .Moc chutné,skvělý recept!:
yes:

maris

16. 1. 2014 18:45

zuzka.BO: děkuju:-):-K

zuzka.BO

16. 1. 2014 18:33

Je to supr recept!

Rozinka

7. 8. 2011 16:12

Je to opravdová mňamka, na Vysočine letos roste spousta lišek.

Simona Skolakova

29. 6. 2011 11:46

Maris, opravdu to musí býti delikatesa:-p,jak tobě se vždy podaří taková krásná hnědá šťáva,to já miluji a tento receptík je super.;-):yes:+1

JanaDorazinova

15. 2. 2010 14:49

Nádhera a nostalgile v "únoru":-D:yes::yes:

vybusna

3. 7. 2009 10:25

ja som si sem len prisla potesit oci....

Merylas

2. 7. 2009 22:37

Nádherné fotky:yes: Lišky jsem už neviděla léta a krkovičku můžu:-)):yes:

maris

2. 7. 2009 21:46

To je dobře - o liškách se říká, že jsou hodně citlivé na životní prostředí :-):-)

Patricie

2. 7. 2009 21:41

Děkuju Maris, já jsem na jihozápadě a to je fajn, příroda už se vzpamatovává. :-D:-D

maris

2. 7. 2009 21:36

Patricie, já žiju v Praze, ale chatu, kde jsem, máme ve východních Čechách - Železné hory:-)

Patricie

2. 7. 2009 21:34

Maris,u nás zrovna tak. Byla u lišek předlouhá přestávka, teď se znovu objevují. Můžu se zeptat z jakého jsi kraje?:-?

maris

2. 7. 2009 20:58

maris

2. 7. 2009 20:58

Všem vám moc děkuju :-) spagetko, klidně bych Ti je dnes poslat mohla, byli jsme na houbách a zase jsme lišky donesli. Já je taky považuji za vzácnost, když jsem byla malá holka, tak jich tady bývaly celé žluté koberce, potom úplně zmizely a až teď v posledních letech se začínají zase objevovat. Jsou výborné. Babička vždycky říkala, že nejlepší houbová smetanová omáčka je z lišek. A babičky měly vždycky pravdu, ne ? ;-):-))

Paprika

2. 7. 2009 20:41

Škoda, že nejím houby, protože ta fotka - no fakt LUXUS !!!:yes::yes: +;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na liškách maso na liškách smetanová omáčka s liškami omáčka z lišek omáčka s liškami maso s liškami krkovicka na liskach smetanová omáčka z lišek vepřové maso na liškách lišky recepty vepřové s liškami vepřové maso s liškami recepty lišky krkovice na liskach krkovice recepty krkovice recept lišky recept recepty z lišek recepty z lišky obecné jídla z lišek

Suroviny: krkovice vepřová, houby lišky, víno bílé suché, rozmarýn čerstvý, olej olivový, sůl, pepř, smetana zakysaná, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Krkovička s liškami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j21v