Nutriční hodnoty (Dvojí maso pečené na zázvoru s dušenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 492 kJ / 357 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,04 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,04 g | 
| Tuky | 0,64 g | 
| – nasycené | 0,24 g | 
| – nenasycené | 0,24 g | 
| –– mononenasycené | 0,08 g | 
| –– polynenasycené | 0,15 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 17,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 24 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 79,40 g | 
| – cukry | 63,30 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| krůtí stehno + vepřová plec | Vepřová plec | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g | 
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g | 
| tak 5 cm 5 cm velkého zázvoru | Zázvor sušený | |
| podle velikosti masa ještě sušený zázvor | Zázvor sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| mražená zelenina Mochovská směs nebo jiná | Mrkev mražená | |
| 3 3 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 1/2 masoxu | Bujón hovězí | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| trošičku vody | Voda | |
| kdo chce může dát trochu instantní jíšky | Jíška máslová |