Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s jogurtovou zálivkou s meduňkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 384 kJ / 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,16 g |
| Tuky | 7,15 g |
| – nasycené | 4,61 g |
| – nenasycené | 2,21 g |
| –– mononenasycené | 1,66 g |
| –– polynenasycené | 0,55 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 14,70 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 41,27 g |
| – cukry | 36,67 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 200 g 200 g smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| 10-15 lístků 10-15 lístků citronové meduňky | Máta peprná list čerstvá | |
| lžíce lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |