Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s jogurtovou zálivkou s meduňkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 384 kJ / 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,16 g |
Tuky | 7,15 g |
– nasycené | 4,61 g |
– nenasycené | 2,21 g |
–– mononenasycené | 1,66 g |
–– polynenasycené | 0,55 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 41,27 g |
– cukry | 36,67 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
200 g 200 g smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
10-15 lístků 10-15 lístků citronové meduňky | Máta peprná list čerstvá | |
lžíce lžíce medu | Med nepasterovaný | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |