Nutriční hodnoty (Hovězí po cikánsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 825 kJ / 436 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 44,56 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,16 g | 
| Tuky | 15,01 g | 
| – nasycené | 10,21 g | 
| – nenasycené | 4,39 g | 
| –– mononenasycené | 1,74 g | 
| –– polynenasycené | 2,64 g | 
| ––– omega 3 | 0,02 g | 
| Vláknina | 6,87 g | 
| Cholesterol | 96 mg | 
| Sodík | 1,77 g | 
| Sůl | 4,40 g | 
| Sacharidy | 28,50 g | 
| – cukry | 10,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 200 g | 
| centimetrový plátek plátek slaniny | Špek | |
| rajský protlak (malá plechovka) | Protlak rajčatový | |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 2 2 větší bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| cca 0,5 l cca 0,5 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce tmavé instantní jíšky Knoor | Jíška tmavá instantní | 30 g | 
| hrnek hrnek rýže | Rýže bílá | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g | 
| voda | Voda |