Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborovo-pudinkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 675 kJ /
5 419 kcal
Bílkoviny114,44 g
– z toho živočišné bílkoviny46,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,66 g
Tuky182,73 g
– nasycené48,38 g
– nenasycené118,58 g
–– mononenasycené80,40 g
–– polynenasycené38,18 g
––– omega 32,82 g
Vláknina45,40 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 961 mg
Sůl2,75 g
Sacharidy806,59 g
– cukry417,49 g
––– laktóza4,69 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
160 g 160 g Hery Margarín 160 g
120 g 120 g mletého cukru Cukr bílý 120 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 4 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 37.5 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 kg 1 kg rebarbory Rebarbora čerstvá 1000 g
250 g 250 g cukru písek Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
3 lžíce 3 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
50 g 50 g Hery Margarín 50 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
400-450 ml 400-450 ml získané šťávy z rebarbory Rebarbora čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.