Nutriční hodnoty (Slovenský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 503 kJ / 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
| Tuky | 66,39 g |
| – nasycené | 4,54 g |
| – nenasycené | 58,80 g |
| –– mononenasycené | 41,61 g |
| –– polynenasycené | 17,19 g |
| ––– omega 3 | 5,43 g |
| Vláknina | 9,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,02 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 50,75 g |
| – cukry | 6,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 80 ml |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |