Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slovenský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 503 kJ /
837 kcal
Bílkoviny5,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,80 g
Tuky66,39 g
– nasycené4,54 g
– nenasycené58,80 g
–– mononenasycené41,61 g
–– polynenasycené17,19 g
––– omega 35,43 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,02 g
Sůl15,00 g
Sacharidy50,75 g
– cukry6,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 lžic 6 lžic vody Voda 108 ml
4 lžíce 4 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 80 ml
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
4-5 4-5 brambor Brambor zimní 225 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.