Nutriční hodnoty (Slovenský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 503 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 66,39 g |
– nasycené | 4,54 g |
– nenasycené | 58,80 g |
–– mononenasycené | 41,61 g |
–– polynenasycené | 17,19 g |
––– omega 3 | 5,43 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,02 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 50,75 g |
– cukry | 6,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
4 lžíce 4 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 80 ml |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |