

Rychlá večeře
Doba přípravy: cca 30min 4 porce Ostatní 30 názorů
Suroviny
- 4 plátky staršího chleba
- 8 trojúhelníčků měkkého sýra
- 8 plátků šunky
- tuk na smažení
- na obalení:
- vajíčko
- mouka
- strouhanka
- zelenina jako příloha
Postup přípravy receptu
Plátky chleba namažeme z obou stran sýrem, poklademe šunku a obalíme v trojobale.
Potom smažíme na rozpáleném oleji z obou stran.
Hotový chleba rozpůlíme, a podáváme se zeleninou, nebo zeleninovým salátem.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 816 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Rychlá večeře
-
Mně to nechutnalo .vadil.mi.ten sýr.bez něj by to možná chutnalo líp
-
Je to skvělé, opravdu
vinikající, všichni si pochutnali.
-
Tak toto může být moc dobrý. Hned si to musím vyzkoušet.!!!
-
nevímm, proč by se měly dělat topinky z tvrdého chleba. Já je dělám z normálního. I v topinkovači. Taky se divím, že se tady lidé tak zbytečně nasírají. Pokud neporadím, nebo se mě recept nelíbí, tak se k tomu nevyjadřuji
-
Autora zdravím , topinky a pod.miluji.Namazat chleba sýrem při přípravě tohoto receptu svedu , bojovat ale budu se šunkou při obalování.Ta má být asi taky z obou stran , co na to řekne gravitace uvidím při pokusu.Ale těším se.
-
daniela: Pridávala som k receptu fotku, pretože bol bez nej. Už dávno. Nie je to moja platforma takéto stravovanie, tavené syry nekupujem vôbec (predstav si, že o taviacich soliach viem dosť vzhľadom k úlohe chémie v mojom živote), ale prežila som to bez ujmy na zdraví a žijem doteraz.
Denne to neje nikto.
Napriek tomu mám potrebu spotrebovávať zbytky jedál, nikdy nič nevyhodím. Sliepky na 10. poschodí v paneláku chovať nebudem, susedia by mali výhrady.
A teraz odporučím ja tebe : prečítaj si niečo ty o množstve jedla, ktoré sa ročne vyhodí v Čechách, celej EÚ a zdesíš sa. Pekný deň. -
spagetka:
-
daniela: třeba proto, že nikdo z nás není tak bohatý, aby si mohl dovolit plýtvat zbytky, které se rozhodně využít dají. Nemluvím o plesnivých zkažených jídlech. Ano mít slepice a nadbytek starého chleba, dopřeju to i těm slepičkám. Leč ne každý má slepice. Nic špatného na topince s čímkoli nevidím, naopak, je to pochoutka. Sýry jsou také dobré a pokud někomu nechutnají, tak ať si je nedává a vybere si něco lepšího. Ona každá potravina sebezdravější, je škodlivá, pokud se jí ve vysokém množství a jenom jedna. Říká se tomu jednostranné nevyvážené stravování a i to umí udělat v těle neplechu, ať jí sebezdravěji.
Ale vyhazovat zbytky do popelnice, pokud z nich mohu udělat chutné jídlo, tomu říkám plýtvání a umění kuchaře spočívá v tom, že využije i těch zbytků, nemusí denně nakupovat hafo čerstvých potravin, když v lednici a špajzce najde inspiraci - tomu se říká umění vařit.. -
Věra:Nechápu, proč má někdo potřebu spotřebovávat zbytky jídel. Starý chleba raději hodím slepicím, než abych ho znehodnotila touto úpravou, ze který vychází pokrm, který tělu vůbec nic nedá. Neřeším smažení, na tom nic špatného nevidím, pokud se použije kvalitní tuk. Mnohem horší je ten tavený sýr. Přečtěte si něco o tavicích solích.
-
Jaroslav Orlík:Podle komentáře předpokládám, že zřejmě vaříte pouze z vysoce kvalitních surovin stravu z nutričního hlediska vyváženou. Ale jinak na Vás toho moc kvalitního nebude.. Podle mě naprosto zbytečný komentář vzhledem k tomu, že Vás ten "hnus" nikdo jíst nenutí. Jinak za mě za ten nápad
Jak tip na to, co jde udělat se zbylým chlebem, je to dobrý nápad. A jak moc to bude nasáklé olejem, je na nás, kteří jídlo připravujeme.
-
Nevidím jediný důvod, proč bych si měl organuismus zbytečně huntovat zbytečným přísunem oleje. Je stli je toto mňamka, jak tu kdosi úíše, tak to je opravdu úpadek. Je fakt, že pod vlivem "kuchařů" jako je Hruška, Čech dneska sežere ledasco.
-
Dnes poprvé a myslím si že né naposled... dokonalá mňamka... miláček si pochutnal snědl dva a měl co dělat
-
výborná a hodne sitá večeře palec nahoru
moooc mnamozní jidlo
-
výýýýborný
lepší ,,úpravu,, chleba sem nejedla..doporučuji
-
Neuvěřitelně výborné doporučuji všem