Rychlá večeře
Nápad na rychlou večeři bývá k nezaplacení. Když je potřeba po příchodu rychle nakrmit sebe nebo další strávníky, saháme po takových receptech, na které toho nepotřebujeme moc a teplá večeře je rychle na stole. Pak už stačí jen mísa zeleninového salátu a je to.
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 787 kJ / 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,60 g |
Tuky | 17,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 155 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,12 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 6. 2018 14:16
Mně to nechutnalo .vadil.mi.ten sýr.bez něj by to možná chutnalo líp
15. 5. 2018 17:15
Je to skvělé, opravdu vinikající, všichni si pochutnali.
5. 4. 2016 09:28
Tak toto může být moc dobrý. Hned si to musím vyzkoušet.!!!
16. 3. 2016 18:11
nevímm, proč by se měly dělat topinky z tvrdého chleba. Já je dělám z normálního. I v topinkovači. Taky se divím, že se tady lidé tak zbytečně nasírají. Pokud neporadím, nebo se mě recept nelíbí, tak se k tomu nevyjadřuji
8. 1. 2016 14:07
Autora zdravím , topinky a pod.miluji.Namazat chleba sýrem při přípravě tohoto receptu svedu , bojovat ale budu se šunkou při obalování.Ta má být asi taky z obou stran , co na to řekne gravitace uvidím při pokusu.Ale těším se.
6. 1. 2016 09:09
daniela: Pridávala som k receptu fotku, pretože bol bez nej. Už dávno. Nie je to moja platforma takéto stravovanie, tavené syry nekupujem vôbec (predstav si, že o taviacich soliach viem dosť vzhľadom k úlohe chémie v mojom živote), ale prežila som to bez ujmy na zdraví a žijem doteraz. Denne to neje nikto.
Napriek tomu mám potrebu spotrebovávať zbytky jedál, nikdy nič nevyhodím. Sliepky na 10. poschodí v paneláku chovať nebudem, susedia by mali výhrady.
A teraz odporučím ja tebe : prečítaj si niečo ty o množstve jedla, ktoré sa ročne vyhodí v Čechách, celej EÚ a zdesíš sa. Pekný deň.
Napriek tomu mám potrebu spotrebovávať zbytky jedál, nikdy nič nevyhodím. Sliepky na 10. poschodí v paneláku chovať nebudem, susedia by mali výhrady.
A teraz odporučím ja tebe : prečítaj si niečo ty o množstve jedla, ktoré sa ročne vyhodí v Čechách, celej EÚ a zdesíš sa. Pekný deň.
6. 1. 2016 08:10
spagetka:
6. 1. 2016 06:37
daniela: třeba proto, že nikdo z nás není tak bohatý, aby si mohl dovolit plýtvat zbytky, které se rozhodně využít dají. Nemluvím o plesnivých zkažených jídlech. Ano mít slepice a nadbytek starého chleba, dopřeju to i těm slepičkám. Leč ne každý má slepice. Nic špatného na topince s čímkoli nevidím, naopak, je to pochoutka. Sýry jsou také dobré a pokud někomu nechutnají, tak ať si je nedává a vybere si něco lepšího. Ona každá potravina sebezdravější, je škodlivá, pokud se jí ve vysokém množství a jenom jedna. Říká se tomu jednostranné nevyvážené stravování a i to umí udělat v těle neplechu, ať jí sebezdravěji.
Ale vyhazovat zbytky do popelnice, pokud z nich mohu udělat chutné jídlo, tomu říkám plýtvání a umění kuchaře spočívá v tom, že využije i těch zbytků, nemusí denně nakupovat hafo čerstvých potravin, když v lednici a špajzce najde inspiraci - tomu se říká umění vařit..
Ale vyhazovat zbytky do popelnice, pokud z nich mohu udělat chutné jídlo, tomu říkám plýtvání a umění kuchaře spočívá v tom, že využije i těch zbytků, nemusí denně nakupovat hafo čerstvých potravin, když v lednici a špajzce najde inspiraci - tomu se říká umění vařit..
5. 1. 2016 23:33
Věra:Nechápu, proč má někdo potřebu spotřebovávat zbytky jídel. Starý chleba raději hodím slepicím, než abych ho znehodnotila touto úpravou, ze který vychází pokrm, který tělu vůbec nic nedá. Neřeším smažení, na tom nic špatného nevidím, pokud se použije kvalitní tuk. Mnohem horší je ten tavený sýr. Přečtěte si něco o tavicích solích.
4. 1. 2016 15:45
Jaroslav Orlík:Podle komentáře předpokládám, že zřejmě vaříte pouze z vysoce kvalitních surovin stravu z nutričního hlediska vyváženou. Ale jinak na Vás toho moc kvalitního nebude.. Podle mě naprosto zbytečný komentář vzhledem k tomu, že Vás ten "hnus" nikdo jíst nenutí. Jinak za mě za ten nápad Jak tip na to, co jde udělat se zbylým chlebem, je to dobrý nápad. A jak moc to bude nasáklé olejem, je na nás, kteří jídlo připravujeme.
3. 1. 2016 23:17
Nevidím jediný důvod, proč bych si měl organuismus zbytečně huntovat zbytečným přísunem oleje. Je stli je toto mňamka, jak tu kdosi úíše, tak to je opravdu úpadek. Je fakt, že pod vlivem "kuchařů" jako je Hruška, Čech dneska sežere ledasco.
1. 11. 2015 20:23
Dnes poprvé a myslím si že né naposled... dokonalá mňamka... miláček si pochutnal snědl dva a měl co dělat
10. 9. 2014 20:16
výborná a hodne sitá večeře palec nahoru moooc mnamozní jidlo
19. 7. 2014 09:53
výýýýborný lepší ,,úpravu,, chleba sem nejedla..doporučuji
26. 3. 2014 20:40
Neuvěřitelně výborné doporučuji všem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 12 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 7 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Skromné, ale skvělé večeře na 7 dní v týdnu. Najezte se a ušetřete!
Snadné tvarování plněných rohlíčků z trojúhelníkových výsečí těsta. Upečete je prázdné nebo s náplní?
Další recepty
Tématické fráze: rychlá večeře rychlé večeře rychlá večeře recepty vecere recepty večeře recept na rychlou večeri recepty na rychlou veceri recepty rychlé večeře recepty večeře recepty na rychlé večeře recepty na večeři rychlé večeře recepty rychlá večeře recept recepty rychlá vecere rychlá studená večeře rychlé recepty na večeři recept na večeři vecere recept recept rychlá večeře top recepty rychlé večeře
Suroviny: chléb, sýr tavený, šunka, tuk na smažení, vejce, mouka, strouhanka, zelenina
Rychlá večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgAV
30 názorů