Nutriční hodnoty (Platýs na cibuli, bílém víně a citrusech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 609 kJ / 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
| Tuky | 0,34 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,90 g |
| – cukry | 8,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 filátko 1 filátko platýse cca 400 g | ||
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 2 plátky 2 plátky citronu | Citrón čerstvý | |
| 2 plátky 2 plátky pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| 2 větvičky 2 větvičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý |