Nutriční hodnoty (Platýs na cibuli, bílém víně a citrusech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 609 kJ / 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
Tuky | 0,34 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,90 g |
– cukry | 8,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 filátko 1 filátko platýse cca 400 g | ||
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
2 plátky 2 plátky citronu | Citrón čerstvý | |
2 plátky 2 plátky pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
2 větvičky 2 větvičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý |