Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Platýs na cibuli, bílém víně a citrusech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie609 kJ /
146 kcal
Bílkoviny2,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,16 g
Tuky0,34 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,90 g
– cukry8,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 filátko 1 filátko platýse cca 400 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 ml 100 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 plátky 2 plátky citronu Citrón čerstvý
2 plátky 2 plátky pomeranče Pomeranč čerstvý
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
2 větvičky 2 větvičky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.