Nutriční hodnoty (Kuře mnoha chutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 215 kJ / 51 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,76 g |
| Tuky | 0,11 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,40 g |
| – cukry | 0,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| tvrdý sýr (dle oblíbenosti) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| olej | Olej řepkový | |
| sójová omáčka (raději více) | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 lžíce 1 lžíce vinný ocet | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| bylinkové koření nebo čerstvé bylinky (tymián, šalvěj, bazalka, oregáno) | Provensálské koření |