Nutriční hodnoty (Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 074 kJ / 496 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,74 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,27 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,47 g | 
| Tuky | 23,07 g | 
| – nasycené | 11,98 g | 
| – nenasycené | 10,56 g | 
| –– mononenasycené | 9,36 g | 
| –– polynenasycené | 1,20 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 9,66 g | 
| Cholesterol | 55 mg | 
| Sodík | 120 mg | 
| Sůl | 0,24 g | 
| Sacharidy | 58,61 g | 
| – cukry | 6,64 g | 
| ––– laktóza | 3,22 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| uzená krkovice (kýta nebo kotleta - vcelku na dvě porce) | Vepřová krkovice uzená | |
| 6 6 středních brambor | Brambor zimní | 300 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce másla (do brambor) | Máslo kravské | 20 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 0,25 hrnku 0,25 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 62.5 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na pánev | Máslo kravské | |
| 2 2 nakládané kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 jarní cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 3 g | 
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml | 
 
	