Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 654 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,40 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
koření na kuře (podle chuti) | Grilovací koření | |
mletá červená paprika (nemusí být) | Paprika červená sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
2 plátky 2 plátky másla (podle potřeby) | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská |