Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 654 kJ / 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,40 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| koření na kuře (podle chuti) | Grilovací koření | |
| mletá červená paprika (nemusí být) | Paprika červená sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 2 plátky 2 plátky másla (podle potřeby) | Máslo kravské | 20 g |
| sůl | Sůl mořská |