Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie654 kJ /
156 kcal
Bílkoviny4,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,02 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,40 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
koření na kuře (podle chuti) Grilovací koření
mletá červená paprika (nemusí být) Paprika červená sušená
drcený kmín Kmín mletý
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
2 plátky 2 plátky másla (podle potřeby) Máslo kravské 20 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.