Nutriční hodnoty (Honzovy buchty v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 9 898 kJ / 2 366 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 73,93 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,18 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,75 g | 
| Tuky | 74,71 g | 
| – nasycené | 34,10 g | 
| – nenasycené | 35,43 g | 
| –– mononenasycené | 26,45 g | 
| –– polynenasycené | 8,98 g | 
| ––– omega 3 | 0,43 g | 
| Vláknina | 10,20 g | 
| Cholesterol | 344 mg | 
| Sodík | 607 mg | 
| Sůl | 1,41 g | 
| Sacharidy | 344,30 g | 
| – cukry | 139,30 g | 
| ––– laktóza | 9,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 120 ml 120 ml vody | Voda | 120 ml | 
| 50 g 50 g sádla (měkkého) | Sádlo vepřové | 50 g | 
| 40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g | 
| 15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g | 
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 2-4 lžíce 2-4 lžíce cukru (volitelně) | Cukr bílý | 75 g | 
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce pudinku bez vaření (Cremé Olé) | Puding v prášku |