Nutriční hodnoty (Tykvový prívarok s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 936 kJ / 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,18 g |
| Tuky | 10,64 g |
| – nasycené | 6,65 g |
| – nenasycené | 3,58 g |
| –– mononenasycené | 3,15 g |
| –– polynenasycené | 0,43 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 5,86 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 297 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 62,71 g |
| – cukry | 42,49 g |
| ––– laktóza | 31,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velká tykev | Dýně čerstvá | |
| 1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
| 1 1 středně velká nová cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 KL 1 KL krystalový cukr | Cukr bílý | 6 g |
| 2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
| 6-7 dcl 6-7 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 650 ml |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |