Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žebírka z Kolkovny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 838 kJ /
1 156 kcal
Bílkoviny41,41 g
– z toho živočišné bílkoviny40,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,41 g
Tuky105,08 g
– nasycené21,74 g
– nenasycené63,89 g
–– mononenasycené49,35 g
–– polynenasycené14,54 g
––– omega 32,37 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 166 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy8,30 g
– cukry2,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového boku s kostí Vepřový bok 800 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého černého pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
50 ml 50 ml piva (světlé i tmavé) Pivo světlé 10ᵒ 50 ml
25 ml 25 ml oleje Olej řepkový 25 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky oregana (dle chuti) Oregano sušené 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky rozmarýnu (dle chuti) Rozmarýn sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
sůl (dle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.