Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehká jahodo- kokosová bublanina.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 807 kJ /
4 734 kcal
Bílkoviny60,47 g
– z toho živočišné bílkoviny29,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,00 g
Tuky259,81 g
– nasycené125,85 g
– nenasycené119,69 g
–– mononenasycené91,81 g
–– polynenasycené27,88 g
––– omega 37,03 g
Vláknina25,75 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 479 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy525,63 g
– cukry373,43 g
––– laktóza4,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
10 lžic 10 lžic cukru Cukr bílý 250 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
7 lžic 7 lžic oleje Olej řepkový 77 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
5 lžic 5 lžic kokosu Kokos strouhaný 75 g
3 lžíce 3 lžíce cukru na obalení jahod (jahody obalím v cukru a kokosu) Cukr bílý 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.