Nutriční hodnoty (Lehká jahodo- kokosová bublanina.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 807 kJ / 4 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 259,81 g |
– nasycené | 125,85 g |
– nenasycené | 119,69 g |
–– mononenasycené | 91,81 g |
–– polynenasycené | 27,88 g |
––– omega 3 | 7,03 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 525,63 g |
– cukry | 373,43 g |
––– laktóza | 4,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
10 lžic 10 lžic cukru | Cukr bílý | 250 g |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
7 lžic 7 lžic oleje | Olej řepkový | 77 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
5 lžic 5 lžic kokosu | Kokos strouhaný | 75 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru na obalení jahod (jahody obalím v cukru a kokosu) | Cukr bílý | 75 g |