Nutriční hodnoty (Zapékaná ryba na víně (Maroko))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 529 kJ / 1 561 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,04 g |
| Tuky | 66,70 g |
| – nasycené | 14,87 g |
| – nenasycené | 48,75 g |
| –– mononenasycené | 34,93 g |
| –– polynenasycené | 13,82 g |
| ––– omega 3 | 4,38 g |
| Vláknina | 15,25 g |
| Cholesterol | 473 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,62 g |
| Sacharidy | 54,21 g |
| – cukry | 18,01 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 70 dkg 70 dkg naporcované ryby (kapr, tonstolobik) | Treska filet | 700 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jemně přesekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 0,3 l 0,3 l bílého vína | Víno bílé suché | 300.00001192092896 ml |
| citronová šťáva z jednoho citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička sardelové pasty | Sardelová pasta | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 2.5 g |