Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s protlakem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 899 kJ / 1 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,02 g |
| Tuky | 69,14 g |
| – nasycené | 29,04 g |
| – nenasycené | 32,94 g |
| –– mononenasycené | 26,36 g |
| –– polynenasycené | 6,58 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 12,92 g |
| Cholesterol | 2,52 g |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 42,52 g |
| – cukry | 10,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| pepř bílý mletý (dle chuti) | Pepř bílý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
| 5 ks 5 ks žampionů | Žampion čerstvý | |
| 50 g 50 g slaniny (špeku) | Špek | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 200 ml 200 ml vývaru (vody) | Vývar masový | 200 ml |